Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Очільник Закарпатської ОВА Віктор Микита провів зустріч із керівниками та представниками обласних релігійних організацій

Дата: 14.04.2023 12:04
Кількість переглядів: 132

Напередодні голова Закарпатської ОВА Віктор Микита провів зустріч із керівниками та представниками обласних релігійних організацій.

Керівник краю привітав усіх із Великоднем – тих, хто вже відзначив Воскресіння Христове, і тих, хто зараз ще готується до цього світлого свята. Також він наголосив, що сьогодні, як і рік тому, в умовах повномасштабної війни маємо можливість зустріти Пасху саме завдяки нашим захисникам.

«Під час зустрічі обговорили ситуацію у конфесіях, всебічну взаємодію та безпекові питання. Важливо зберегти спокій та постійно підтримувати зв’язок. Ми усі є прикладом для вірян, турбуємося про українське суспільство і про те, аби російський ворог не проникав у наші серця й душі», – прокоментував Віктор Микита.

Днями ВРУ ініціювала проєкт Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо діяльності в Україні релігійних організацій» (№ 8371). Він передбачає заборону діяльності будь-яких релігійних організацій, керівний центр яких знаходиться за межами України у державі-агресорці.

«Українські релігійні організації та об'єднання мають бути з нашим народом і з Україною без жодного впливу з боку росії.

Разом ми молимося за кожного і кожну, хто боронить нас від підлого ворога. Наша віра міцна і непохитна, адже добро й любов завжди перемагають!» – підкреслив голова Закарпатської ОВА.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь