Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про правила цивільної безпеки у межах кампанії «Безпека (Ци)Вільних»

Дата: 17.04.2023 10:47
Кількість переглядів: 226

Завершилась інформаційна кампанія «Безпека (Ци)Вільних», яка в грудні 2022 — березні 2023 рр. підвищувала обізнаність українців щодо питань цивільної безпеки. Кампанію з охопленням у 8 млн втілила ГО «Інтерньюз-Україна» у співпраці з Державною службою України з надзвичайних ситуацій за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Кампанія «Безпека (Ци)Вільних» охопила цілий ряд побутових безпекових питань, з якими українці стикаються постійно – як вдома, так і на вулиці.

У межах кампанії було створено понад 100 інформаційних матеріалів. Серед них – 45 статей у національних та регіональних медіа, понад 30 інфографік, 17 відеороликів та два практичні посібники: з цивільної безпеки для населення та комунікації цього питання в громадах.

До ініціативи долучилися 50 територіальних громад із Волинської, Закарпатської, Житомирської, Львівської, Одеської, Полтавської та Рівненської областей.

Окрім цього, в партнерських громадах розповсюдили 10,000 листівок та розмістили 53 білборди з тематичними порадами. В основі цих порад лежали загальновідомі українські прислів’я та приказки, які можна легко запам’ятати – і так стати більш обізнаним у питаннях цивільної безпеки. Завдяки креативному підходу й корисному наповненню кампанії вдалося досягнути охоплення у майже 8 млн онлайн та офлайн.

Усі матеріали, створені в межах кампанії, доступні для широкого загалу за посиланням: https://bit.ly/407i510.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь