Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Фінансову підтримку від благодійного фонду «Dorcas Ukraine»

Дата: 27.04.2023 09:39
Кількість переглядів: 226

Фінансову підтримку від благодійного фонду «Dorcas Ukraine» на Закарпатті вже отримали понад 8,4 тисячі вимушених переселенців. Загальна сума виплат становить близько 56 мільйонів гривень. Окрім цього, організація допомагає закарпатським родинам, які через війну опинилися в скрутному становищі, забезпечуючи їх продуктовими наборами.

За координації обласної військової адміністрації партнери планують продовжити надання грошової і продовольчої підтримки громадянам до кінця року. Перспективи подальшої співпраці під час зустрічі обговорили заступник голови ОВА Петро Добромільський та керівник благодійного фонду Ференц Катко.

«Ми цінуємо підтримку команди "Dorcas Ukraine". Особливо важливо, що разом нам вдається приділяти належну увагу і вимушеним переселенцям, і краянам вразливих категорій», – підкреслив Петро Добромільський.

За його словами, сьогодні актуальним залишається й питання створення нових місць для проживання людей, які перемістилися на Закарпаття з інших регіонів, тому продовження співпраці з фондом потрібне і в цьому напрямку. Раніше завдяки спільним проєктам у нашій області уже вдалося провести ремонтні роботи у кількох шелтерах.

Як зауважив під час зустрічі Ференц Катко, їхня організація розглядає й можливість зведення сучасних енергоефективних панельно-каркасних домокомплектів для ВПО на Закарпатті. Петро Добромільський зауважив, що змонтувати такі будинки вдається за короткий термін, тому ця ініціатива зараз дуже на часі.

Заступник голови ОВА подякував керівнику фонду за підтримку та висловив сподівання на подальшу результативну співпрацю.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь