Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати, соціальних виплат та податкового боргу

Дата: 28.04.2023 13:51
Кількість переглядів: 179

В режимі відео-конференції відбулася селекторна нарада обласної комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій, інших соціальних виплат та податкового боргу.

Участь у нараді взяли: Єва Данич – перша заступниця голови Берегівської РДА, начальниця відділу економіки  та агропромислового розвитку Аіда Маргітич, начальниця відділу обслуговування громадян №1 ГУ Пенсійного фонду України в Закарпатській області Катерина Байов, т.в.о. заступника міського голови, начальник відділу економічного розвитку та торгівлі Берегівської ТГ Андрій Фечора.

На порядку денному питання:

  • про стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати працівниками підприємств, установ, організацій області;
  •  про ситуацію щодо погашення заборгованості до Пенсійного фонду України.

За підсумками засідання комісії напрацьовано алгоритм подальших дій. Органам виконавчої влади та місцевого самоврядування надано доручення забезпечити погашення заборгованості із заробітної плати, єдиного соціального внеску та обов’язкових платежів до Пенсійного фонду України.

Після селекторної наради, відбулась оперативна нарада, під керівництвом Єви Данич.

В ході якої проаналізовано стан сплати податкового боргу по податках та зборах по кожному підприємцю, результати проведених заходів які вживаються задля забезпечення виконання вищевказаних питань та про повноваження органів виконавчої влади в умовах воєнного стану, що здійснюють нагляд за дотриманням трудового законодавства на підприємствах, установах та організаціях Брегівського району.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь