Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Берегівщині запрацює відділення першого в Україні Закарпатського обласного Центру підготовки населення до національного спротиву

Дата: 17.05.2023 09:26
Кількість переглядів: 134

Начальник Берегівської районної військової адміністраці Віталій Матій провів робочу зустрічі з керівником Центру підготовки населення до національного спротиву полковником Збройних Сил України Юрієм Беляковим.

За словами очільника РВА, на зустрічі обговорили питання щодо функціонування вищезгаданого відділення в Берегівькому районі, яке діятиме на постійній основі як комунальна установа з спеціальними навчальними класами та займатиметься питаннями навчання цивільного населення району основам національного спротиву.

За розробку та реалізацію навчального плану відповідатимуть досвідчені інструктори та тренери.

3-х місячні курси зможуть відвідати всі охочі захищатися та мати навички: володіння зброєю; вогневої та тактичної; спеціальної фізичної підготовки; тактичної медицини; підготовки зв'язку; військової топографії; інженерної підготовки та багато іншого.

Будуть організовані військово-спортивні ігри, спортивно-масові заходи та практичні навчання, де учасники зможуть удосконалити свої вміння та позмагатися між собою.

Після закінченню таких курсів кожен учасник отримає сертифікат про проходження даних навичок та вміння користуватися зброєю.

Працюємо разом заради нашої спільної перемоги!Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь