Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Безбар’єрний простір на районному рівні та розв'язання проблеми з якими стикаються люди з обмеженими можливостями у медичних закладах

Дата: 23.05.2023 14:05
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

Продовжуємо створювати безбар’єрний простір на районному рівні та розв'язувати проблеми з якими стикаються люди з обмеженими можливостями у медичних закладах.

Сьогодні під головуванням очільника Берегівської РВА проведено нараду з керівниками центрів первинної медико-санітарної допомоги району щодо забезпечення безбар’єрного доступу до всіх медичних закладів.

За словами керівників установ, майже всі заклади в районі облаштовані пандусами, але є такі де технічно цього зробити не можливо, тож там встановлено кнопки виклику і планується встановлення спеціальних ліфтів. Визначено ряд будівель де заплановані заходи з оновлення та встановлення додаткових елементів із забезпечення доступності.

«З початком великої війни проблема безбар'єрності стала актуальною як ніколи, адже тисячі українців отримали травми внаслідок бойових дій, і зараз вчаться життю в незвичній для себе реальності. Працюємо над тим, аби синхронізувати Національну стратегію з реаліями сьогодення безпосередньо в кожній громаді. Безбар’єрність стає новою суспільною нормою і всі заклади соціальної інфраструктури району мають бути доступними для маломобільних груп населення», - підкреслив Віталій Матій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь