Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбувся фінал районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») - 2023

Дата: 28.05.2023 14:59
Кількість переглядів: 65

24-26 травня 2023 року на базі спортивного комплексу «Тиса» у селі Пийтерфолво відбувся районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») - 2023.

9 роїв юних джур, які функціонують при освітніх закладах Берегівського району змагалися у низці залікових змагань. Зокрема, «Впоряд», «Смуга перешкод», «Стрільба», «Рятівник», інтелектуальна гра-вікторина «Відун», «Пластун», «Перетягування линви».

Загалом у грі брали участь 88 учасників. Окрім учнів у кожному рої були також представники педагогічного персоналу (керівники та виховники роїв).

За результатами змагань, згідно сумарної кількості балів, переможцями гри стали рої «Королівська гвардія» Королівської громади (середня категорія) та «Прикордонник» Берегівської громади (старша категорія). Друге місце здобули рої «Кіборги» Виноградівської громади та «Королівська січ» Королівської громади. Третє місце – рій «Борці» Великобийганської громади та «Вовки да Вінчі» Батівської громади.

Також на закриття районного етапу завітали переможці та призери молодшої вікової категорії - рої «Котигорошки» Виноградівської та Королівської громад. Всі учасники районного етапу нагороджені цінними призами, зокрема намети, портативні душі, спальники, каремати, ковдри, ліхтарі.

«Ви всі є гідними представниками нашої української молоді. Незважаючи на спекотну триденну боротьбу, ви показали чудові результати. Кожен із вас є переможцем, бо як співається у гімні української армії, - «хто борець, той здобуває світ». Бажаю Вам і надалі не повертатися назад, не стояти, а йти вперед і боротися!», - зазначив очільник району Віталій Матій.

Змагання проведені у співпраці з @КЗПО «Падіюн», @Закарпатської обласної організації ТСО України, підрозділами екстренної медичної допомоги, ДСНС, нацполіції, держприкордонслужби, ДФ ТГ «Тінь» та районного РТЦК та СП.

В межах заходу «джури» всі отримали задоволення від командної гри, спортивного азарту, спілкування з воїнами ЗСУ, огляду військової техніки та страв польової кухні.

Вітаємо усіх призерів та їх наставників з досягнутими результатами. Бажаємо подальших успіхів, а роям «Королівська гвардія» та «Прикордонник» – гідно представити Берегівщину в ІІ (обласному) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – 2023, який відбудеться 6-10 червня на Іршавщині.

Більше фото за посиланням

«Пластун» (орієнтування) та гра-вікторина «Відун»;

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь