Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Українці у Польщі можуть отримати безоплатну юридичну допомогу

Дата: 29.05.2023 15:15
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

Координаційний центр юридичної допомоги надає підтримку особам, які були змушені покинути свої країни та шукати захисту у Польщі через війни й переслідування https://is.gd/95KxXv.

Фонд справедливості при Міністерстві юстиції Польщі пропонує невідкладну і безоплатну допомогу жертвам злочинів, свідкам та їхнім родичам, зокрема й постраждалим збройної агресії в Україні https://is.gd/ncABHS.

У пунктах допомоги для шукачів притулку надають юридичну, психологічну та медичну підтримку. Доступна за посиланням пошукова система дозволить обрати найближчий до вас пункт https://is.gd/EaYtHX.

Юристи для України – спільнота у фейсбуці, що об’єднує громадян України, які потребують юридичної допомоги, та польських юристів, готових надати її безоплатно https://is.gd/WMyzop.

Юридичний портал для шукачів притулку з України, де можна отримати інформацію щодо найпоширеніших запитань: перетину кордону, легалізації перебування, законодавчих змін, що стосуються українців та їх перебування в Польщі  https://is.gd/LigY5P.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь