Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Початок великого будівництва підприємств деревообробної галузі України - виробничо-перевантажувального комплексу «БФ ТЕРМІНАЛ»

Дата: 31.05.2023 17:37
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

Сьогодні, на території Батівської громади, очільник району Віталій Матій разом з керівництвом області, інвесторами Коростеннського заводу МДФ, Українською холдинговою лісопильною компанією та Батівською громадою заклали символічну капсулу під будівництво одного з найбільших підприємств деревообробної галузі України - виробничо-перевантажувального комплексу «БФ ТЕРМІНАЛ».

Проектом передбачається створення логістичного та виробничого кластеру, основним видом діяльності якого буде перевезення, обробка деревини та експорт кінцевої продукції з високою доданою вартістю. Реалізовується виключно приватними інвестиціями обсяг яких очікується на рівні 8 млрд.грн., що дасть можливість поступово створити біля 2 тис нових високотехнологічних робочих місць, оскільки для реалізації проекту використовується надсучасне обладнання європейського виробництва.

Початок такого будівництва, показує наше бажання до розвитку, до залучення інвестицій, до мирного життя. Це дасть можливість створити в районі не тільки велику кількість нових робочих місць а й виготовлення експортної продукції з високою доданою вартістю та надходження коштів у район, - зазначив Віталій Матій.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь