Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Посмертний орден «За мужність» ІІІ ступеня вручили рідним загиблого захисника Максима Алексеєнка

Дата: 07.06.2023 16:46
Кількість переглядів: 99

Фото без описуСьогодні за дорученням Президента Володимира Зеленського очільник Берегівської РВА Віталій Матій та начальник Берегівського РТЦК та СП підполковник Сергій Зейкан, передали високу нагороду орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) рідним полеглого у повномасштабній війні героя Максима Алексеєнка.

Відповідно до Указу Президента України, орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, нагороджений штаб-сержант Максим Алексеєнко, мешканець міста Берегове, який 11 вересня 2022 року загинув у боях за Херсонщину, поблизу села Ольгине. Військовому було 36 років.

 «Від себе особисто та від всього Берегівського району висловлюю слова шани та співчуття рідним за втрату найдорожчої для них людини. Пишаємося тим, що наша земля народжує таких патріотів і дуже шкодуємо, що ми змушені вручати цю нагороду з написом «посмертно». Схиляємо голови перед захисниками України, які віддали свої життя за єдність країни, встановлення миру і спокою на рідній землі та низько вклоняємось батькам та рідним наших героїв. Кожен із них назавжди залишиться в пам’яті поколінь українців та близьких прикладом справжнього захисника та відданого сина Батьківщини», – зазначив Віталій Матій.

Вічна пам’ять полеглим бійцям.

Слава Україні!

Героям слава!Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь