Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Початкова загальновійськова підготовка молоді району до національного спротиву

Дата: 15.06.2023 17:03
Кількість переглядів: 149

В рамках початкової підготовки громадян України до національного спротиву для випускників закладів загальної середньої освіти Берегівського району проведені навчально-тренувальні заняття з військової підготовки.

Початкову загальновійськову підготовку, яка допомагає вдосконалювати знання, уміння та навички молоді на предмет «Захисту України», визначати рівень готовності до строкової військової служби в Збройних силах та інших військових формуваннях провели інструктори ДФ Берегівського району "Тінь".

У ході занять учні отримали знання про види озброєння, будову та принцип роботи стрілецької зброї, її призначення, бойові властивості, порядок та послідовність неповного розбирання/збирання, основи стрільби, мінна безпека та заходи безпеки. Також було практично відпрацьовано питання надання першої домедичної допомоги та базової підтримки життя.

«В теперішній час інтерес дітей до військової теми посилився. Старшокласники розуміють, що таке війна, і багато хто орієнтований на те, щоб іти на захист нашої держави, тож такі знання та навички, отримані під час тренувань, є особливо важливими для майбутнього забезпечення національної безпеки і обороноздатності нашої країни в умовах військових загроз», - зазначив очльник району Віталій Матій.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь