Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Центр стратегічних комунікацій провів тренінг для комунікаційників Закарпаття та інших областей

Дата: 03.07.2023 20:46
Кількість переглядів: 130

Відділ інформаційної діяльності та зв’язків з громадськістю Берегівської РВА, 3 липня 2023 року в місті Ужгород, взяв участь у тренінгу для комунікаційників Закарпаття, організований Центром стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, Міністерством культури та інформаційної політики України та Проєктом ЄС «Підтримка стратегічних комунікацій в Україні».

Відтепер наша боротьба з дезінформацією буде ще ефективнішою, а розвиток стратегічних комунікацій в умовах війни вийде на новий рівень.

Саме цьому був присвячений сьогоднішній тренінг, який провели для понад 20 представників профільних підрозділів обласних і районних військових адміністрацій Закарпаття, Львівщини й Волині.

Дякуємо тренерам Марку Марковичу, Ользі Юрковій та Ірині Суботі за надзвичайно актуальний і корисний тренінг. Обіцяємо нові знання, професійні навички використовувати в роботі.

Разом сьогодні ми робимо дуже багато – тільки разом ми сильні.

Тренінг організували Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, Міністерство культури та інформаційної політики України і Проєкт ЄС «Підтримка стратегічних комунікацій в Україні». Захід в Ужгороді відбувся за ініціативи й сприяння департаменту стратегічних комунікацій, національностей та релігій Закарпатської ОВА.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь