Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Віталій Матій взяв участь у благодійному заході "500 днів війни"

Дата: 09.07.2023 10:14
Кількість переглядів: 190

Фото без опису

Минуло 500 днів від початку повномасштабної російської військової агресії в Україні.  Цей період став величезним  випробуванням для всього українського народу.

Очільник Берегівської РВА Віталій Матій взяв участь у благодійному заході «500 днів незламності», який відбувся в місті Берегове.

«500 діб - це величезний шлях який ми пройшли разом, пліч-о-пліч. Ми бачили смерть біль, сльози, страх, ненависть. Але українці виявили незламну стійкість, волю до боротьби та готовність захищати свою незалежність», - підкреслив голова РВА.Фото без опису

Як зазначив очільник району, з перших днів війни Берегівський район став гуманітарним хабом, сюди почали прибувати вимушені переселенці.

«Люди, котрі залишили свої домівки через війну потребували підтримки та захисту. Тож об’єднавшись, кожен із нас простягнув руку допомогу. Разом з тим, у нас з'явилася спільна мета – перемога і це мотивує щодня. Ми  продовжуємо стояти на кожен на своєму фронті, робити свій посильний внесок для перемоги.

Дякуємо нашим військовим за кожен світанок і за те, що все ще живемо й працюємо в незалежній Україні. 

Вічна пам’ять і шана усім, хто віддав своє життя за Батьківщину. Світла пам’ять жертвам війни Росії проти України», - зазначив у своєму виступі Віталій Матій.

Начальник РВА також подякував кожному, хто допомагав і надалі допомагає Збройним Силам України та постраждалим від війни українцям.

Рухаємось до перемоги!

Слава Україні!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь