Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наступного тижня стартує чергова хвиля подачі заяв на гранти для переробних підприємств за програмою єРобота

Дата: 21.07.2023 09:31
Кількість переглядів: 157

Фото без опису

Наступного тижня стартує чергова хвиля подачі заяв на гранти для переробних підприємств за урядовою програмою єРобота. Закликаємо бізнес скористатись цією можливістю отримати фінансову підтримку від держави для розвитку. Про це зазначила Перший віце-прем’єр-міністр України - Міністр економіки Юлія Свириденко під час онлайн-наради з представниками обласних держадміністрацій. 

“Критично важливо, щоб український бізнес працював і розвивався, незважаючи на війну. Адже 50% видатків бюджету країни фінансується за рахунок сплачених вітчизняним бізнесом податків та зборів. Саме ці кошти спрямовуються на підтримку нашої армії, закупівлю озброєння. Уряд запровадив низку програм підтримки та стимулювання розвитку бізнесу, що мають допомогти йому не лише вижити, а й стати сильнішим, попри складні нинішні умови. Головний фокус - на розвиток переробної галузі, ми маємо виробляти більше продукції з максимальною часткою доданої вартості як для українських споживачів, так і для експорту”, - зазначила Юлія Свириденко. 

Програма була запроваджена в липні минулого року, за нею можна отримати грант до 8 млн грн. За понад рік дії програми гранти від держави вже отримали понад 350 переробних підприємств на загальну суму 2 млрд грн. Серед них компанії, що займаються виробництвом харчових продуктів, меблів, металевих виробів, текстильної, хімічної продукції, виробів з деревини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь