Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

День Української Державності

Дата: 28.07.2023 13:07
Кількість переглядів: 109

Фото без описуСьогодні, 28 липня, у день хрещення Київської Русі, ми вдруге відзначаємо День Української Державності. З цієї нагоди у Берегівській РВА відбулися урочисті заходи.

Це свято утверджує нерозривний зв’язок усіх поколінь українців, нашу тисячолітню історію, традиції та прагнення жити у мирній європейській країні.

Керівництво військової адміністрації спільно з представниками районної та міської рад, керівниками правоохоронних органів та державних установ району, військовими та громадськістю взяли участь в урочистому піднятті Державного Прапору України.

«Сьогодні українці знову виборюють своє законне право бути незалежним. Наші воїни мужньо боронять Україну, а мільйони українців створили міцний народний тил, який щоденними молитвами та конкретними справами укріплює могутню стіну української сили, мужність і правду наших захисників», - наголосив у своєму вітальному слові очільник району Віталій Матій. 

Також подякував кожному і кожній, хто стоїть на захисті нашої держави, хто продовжує допомагати нашим військовим та постраждалим українцям.

Разом з усіма учасниками заходу вшанували пам’ять героями, які віддали своє життя за наше майбутнє та жертвам війни Росії проти України.

З Днем Хрещення Київської Русі – України! 

З Днем Української Державності! 

Слава Україні! Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь