Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Волонтерів району нагородили відзнакою Головнокомандувача Збройних Сил України "За сприяння війську"

Дата: 22.07.2023 08:41
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

В середу в Берегівському районі, відбувся важливий захід, на якому відзначили волонтерів за їхню невтомну підтримку війську. За важливу роботу та допомогу українським захисникам, вони отримали відзнаку Головнокомандувача Збройних Сил України "За сприяння війську", що стала підтвердженням їхнього великого внеску допомоги воїнам.

Серед волонтерів, які отримали відзнаку "За сприяння війську", були ті, хто надавав життєво важливе спорядження, харчування, медичну допомогу та комфортні умови для воїнів. Їхня невтомна праця допомогла підтримати моральний дух бійців і позитивно позначилася на їхній бойовій ефективності.

Ці люди - справжні герої, без котрих наші воїни не були б такими міцними та витривалими. Їхня підтримка - це неоціненний внесок у боротьбу за незалежність та безпеку нашої держави.

Волонтери висловили подяку усім, хто підтримує їхню діяльність, а також закликали інших громадян приєднатися до благодійних програм та волонтерських ініціатив. Вони наголосили, що кожен має можливість внести свій внесок у відродження України та допомогти захисникам на передовій.

Нагородження волонтерів стало визнанням неоціненного внеску тих, хто жертвує свій час і зусилля, щоб підтримати тих, хто оберігає країну. Їхня робота є великим прикладом гуманності та самопожертви, і надихає багатьох інших стати частинкою позитивних змін у своєму оточенні.

Закарпаття гордиться своїми волонтерами та сподівається, що їхній приклад заслуговує на поширення та наслідування. Дякуємо всім волонтерам!

Слава Україні! Героям Слава!

                    За інформацією Закарпатського ОТЦК та СП


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь