Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В районі продовжуються навчання з підготовки до національного спротиву де учасники заняття набувають знання та практичні вміння, необхідні для захисту.

Дата: 29.07.2023 16:28
Кількість переглядів: 106

Національний спротив - комплекс заходів, які організовуються та здійснюються з метою сприяння обороні України шляхом максимально широкого залучення громадян України до дій.

Це свідомий вибір і відповідальність кожного, тож коли мова йде про національний спротив, у стрій стають усі.

Рятувальники провели тренінг для інструкторів та курсантів Закарпатський обласний центр підготовки населення до національного спротиву у Берегівському районі

На базі 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Берегово фахівці Служби порятунку готували нацспротивців до участі у захисті навколишнього середовища та майна від надзвичайних ситуацій, ліквідації наслідків воєнних дій.

Опанували корисні матеріали від пожежно-рятувальних та гірських пошуково-рятувальних підрозділів ГУ ДСНС України у Закарпатській області щодо організації оповіщення населення та дії після отримання сигналу, дії при підготовці та проведення евакуації, при виявленні вибухонебезпечних і підозрілих предметів, правила поводження в лісових та гірських масивах тощо. Засвоєння теоретичних матеріалів учасники навчань закріплювали практичним вправами.

Далі опанували як правильно використовувати засоби індивідуального захисту при хімічній і радіаційній загрозі. Після ж вчилися гасити пожежу.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь