Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Закарпатці продовжують пліч-о-пліч допомагати жителям Херсонщини відновлювати помешкання після окупації та російських обстрілів

Дата: 09.08.2023 08:55
Кількість переглядів: 118

Фото без описуЗакарпаття і закарпатці продовжують активно допомагати жителям Херсонщини відновлювати помешкання після окупації та російських обстрілів.

За словами першого заступника голови ОВА Мирослав Білецький, у громадах, які перебувають під патронатом нашої області в межах національної ініціативи Президента України «Пліч-о-пліч», на 25 об’єктах ведуть ремонтні роботи.

«У Новопавлівці на 4 житлових будинках все заплановане вже виконали, на 1 – завершуються. У Великій Олександрівці закінчилися ремонтні роботи на 5 об’єктах», – зазначив Мирослав Білецький.

Окрім того, в селищі весь минулий тиждень працювала команда з Буштинської громади. За цей час закарпатці замінили покрівлю місцевого комунального підприємства площею 480 м², доставили гуманітарну допомогу херсонцям.

«Відрадно, що ця поїздка не була останньою – найближчим часом планують ще одну. І стосуватиметься вона не тільки співпраці в межах відновлення Херсонщини. Буштинська та Великоолександрівська територіальні громади працюють над створенням Меморандуму про співпрацю, на рівні відділів освіти займаються організацією відпочинку місцевих дітлахів на Закарпатті.

Вдячний землякам за таку активну позицію, небайдужість і бажання допомогти», – прокоментувавВіктор Микита - голови ОВА.

#разомвідбудуємо

#плічопліч

#WeBuildUkraineФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь