Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Із Закарпаття до Румунії на відпочинок вирушили 40 дітей військових з Харківщини

Дата: 21.08.2023 16:01
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

Наша область співпрацює із закордонними партнерами комплексно та за різними напрямками.

Зокрема, сьогодні в межах такої взаємодії на відпочинок із Закарпаття до Румунії вирушили 40 дітей з Харківщини, батьки яких боронять нашу країну на передовій, загинули чи зникли безвісти, повідомив заступник голови ОВА Василь Іванчо.

За його словами, протягом тижня школярі відновлюватимуться в мальовничих куточках сусідньої держави, будуть знайомитися з однолітками та зможуть відволіктися від звуків вибухів і тривог. Важливо створювати умови для їх відновлення, адже це найменше, що можна зробити для дітей безстрашних захисників.

Василь Іванчо особисто подякував за таку можливість під час зустрічі з консулом Румунії в Солотвині Граціаном-Флоріном Пирву, директором благодійної організації «Hopes and Homes for Children» Стефаном Дарабусом, головою Асоціації адвокатів Марамурешу Флоріном Андрейкутом.

«Це не перша така підтримка з боку румунських партнерів: у липні за сприяння Консульства Румунії в Солотвино на відпочинку перебували 25 дітей бійців Закарпатської 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади», – наголосив заступник очільника краю.

Також під час зустрічі обговорили й інші аспекти співпраці, зокрема економічний напрямок, прихисток переселенців і їх підтримку. Василь Іванчо подякував румунським партнерам за візит та реалізацію спільних корисних ініціатив.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь