Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Берегівському районі продовжується невпинна робота гуманітарних хабів.

Дата: 25.08.2023 17:46
Кількість переглядів: 130

Фото без опису

У межах робочої поїздки до Виноградівської громади очільник Берегівської РВА Віталій Матій відвідав громадські та благодійні хаби: БФ «Добрі справи Виноградівщини», ГО «Я Чую з Кохлеар», ГО «Не байдужий Виноградів» та ГО «Руху підтримки Закарпатських військових м. Виноградів». В пріоритеті роботи яких – благодійні вантажі з-за кордону, наповнення гуманітарних хабів, допомога нашим захисниками та забезпечення потреб вимушено переміщених особам (далі ВПО).

Поспілкувався з волонтерами щодо організації їхньої роботи, обговорили, які потреби найбільше потребують ВПО, проблемні питання, які виникають в ході роботи та шляхи їх вирішення.

З нагоди відзначення 32-ї річниці Дня Незалежності України за активну громадську позицію, вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху, очільник району вручив відзнаки волонтерам: Василю Андрейку, Ганні Копчі, Катерині Косілковій, Ярославу Кусу, Роману Роману, Мальвіні Савинець, Людмилі Сворень, Елісі Сідей та Михайлу Чийпеш.

Також, за вагомий особистий внесок у розвиток спорту та з нагоди відзначення Дня Незалежності України грамотами нагороджено тренерів та вихованця боксерського клубу «Нокаут»: Володимира Створень, Олега Стангрета та Ростислава Гевешія.

Віталій Матій привітав волонтерів зі святом, побажав не зменшувати зусилля для допомоги військовим та вимушено переміщеним особам. Щиро подякував всім за добре серце та благі справи.

Наша сила – в єдності та підтримці.

Працюємо разом на Перемогу!

Слава Україні! Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь