Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робоча поїздка Віталія Матія на підприємство «Карпат-Пак»

Дата: 07.09.2023 12:40
Кількість переглядів: 148

Сьогодні в межах робочої поїздки Віталій Матій - начальник Берегівської РВА разом з очільником Закарпатської ОВА Віктором Микитою побували в селі Велика Паладь, Пийтерфолвівської громади.

Відвідали підприємство «Карпат-Пак», яке спеціалізується на виготовленні біг-бегів, стрічок, строп, лямок, ущільнювальних та пилозахисних стрічок з поліпропілену. Також, крім виробництва продукції займається волонтерством, підтримує захисників і ВПО, які в перші місяці повномасштабної війни переїхали в навколишні громади.

Зараз тут працюють 64 висококваліфіковані фахівці, котрі забезпечують виробничий цикл і постачання продукції до кінцевого споживача. Завдяки дотриманню міжнародних стандартів якості компанія має довготривалі контракти з клієнтами з Італії, Угорщини, Нідерландів та інших. Також продукція підприємства використовується для забезпечення транзиту сільгосппродукції у країни ЄС.

Колектив злагоджений, сприятливі умови роботи забезпечують виконання плану та реалізацію потенціалу на збільшення обсягів виробництва. На підприємстві працюють місцеві фахівці, компанія забезпечує довіз з інших сіл і гідну заробітну плату.

Керівництво області та району поспілкувалися з директоркою пані Юдітою Петеї та працівниками підприємства. Обговорили проблемні питання та визначили шляхи їх вирішення.

Подякували команді «Карпат-Пак» за роботу, податки в бюджети та робочі місця для закарпатців. Що попри війну наші підприємці залишилися в Україні і продовжують працювати для перемоги.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь