Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Віталій Матій та Віктор Микита у новооблаштованому Виноградівському шелтері

Дата: 07.09.2023 13:44
Кількість переглядів: 166

У межах робочої поїздки на Виноградівщину Віталій Матій разом із очільником Закарпатської ОВА Віктором Микитою відвідали шелтер для вимушених переселенців, який облаштували за підтримки Угорської екуменічної служби допомоги в Україні.

Тут створили комфортні умови для проживання 105 внутрішньо переміщених осіб, котрі через війну були змушені покинули свої домівки. В окремих кімнатах встановили зручні меблі, також облаштували душові, кухню, санвузли, підсобні приміщення тощо.

Незабаром у шелтері з’являться перші переселенці, які вже інтегровані в життєдіяльність громади, працюють та навчаються у Виноградові.

Фінансування проєкту взяли на себе наші угорські партнери. За це рішення та системну підтримку дякуємо заступнику Міністра зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини, Парламентському державному секретарю Левенте Модьору.

До реалізації також долучилася команда гуманітарної місії «Проліска», яка забезпечила нові меблі в кожне окреме приміщення шелтеру. Під час візиту поспілкувалися з керівником відокремленого підрозділу Угорської екуменічної служби допомоги в Україні паном Яношем Геревичем. З яким давно ефективно співпрацюємо й реалізували низку важливих проєктів у різних точках Закарпаття.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь