Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робоча поїздка Віталія Матія на підприємство ТОВ «Харчові технології Закарпаття»

Дата: 08.09.2023 13:43
Кількість переглядів: 124

7 вересня, в межах робочої начальник Берегівської РВА Віталій Матій разом з очільником Закарпатської ОВА Віктором Микитою побували в селі Великі Ком'яти Виноградівської громади.

Під час візиту відвідали підприємство ТОВ «Харчові технології Закарпаття», яке спеціалізується на виготовленні корму для тварин і є одним з найбільших виробників продукції цього сегменту в Україні.

Виробничий цикл під супроводом німецьких технологів забезпечується найсучаснішим обладнанням від провідних компаній світу. Завдяки високій якості продукція підприємства постачається до країн ЄС і на ринок України.

Оглянули виробничі потужності, поспілкувалися з власником компанії паном Андрієм Хриптою і її працівниками. Обговорили низку питань повсякденної діяльності, інвестиційні й волонтерські проєкти, які генерує підприємство, та напрямки майбутньої співпраці.

ТОВ «Харчові технології Закарпаття» є одним з найбільших платників податків району, забезпечує 67 робочих місць з високою заробітною платою і спрямовує мільйони гривень до бюджетів.

Водночас підприємство серед інших компаній нашої області займається волонтерством, підтримує захисників та ВПО. Команда системно відвідує бійців на фронті, передає засоби захисту, розвідки, транспорт та інші необхідні речі.

У перші місяці повномасштабної війни підприємство забезпечило понад 15 тисяч обідів для вимушених переселенців, передало десятки тонн корму для котів і собак, які втратили своїх господарів чи можливість бути прогодованими.

Соціально орієнтований бізнес – це тренд компаній нашого регіону, які бачать перспективу функціонування в Україні, розуміють важливість створення робочих місць для закарпатців і розвиток виробництва.

Керівництво району та області подякували команді ТОВ «Харчові технології Закарпаття» за вагомий внесок у розбудову економічного сектору нашого краю та зміцнення його репутації як надійного партнера для іноземних інвесторів.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь