Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Важливо!!! До уваги осіб з інвалідністю та ветеранів війни!

Дата: 12.09.2023 13:34
Кількість переглядів: 235

Фото без опису

Виноградівське відділення комунальної реабілітаційної установи «Обласний центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю» проводить соціально - медичну реабілітацію для осіб з інвалідністю.

Відділення надає такі послуги:

  •  Медична реабілітація (відновна терапія, медичне спостереження).
  •  Фізична реабілітація (кінезотерапія, лікувальний масаж, лікувальна фізкультура, фізіотерапія, механотерапія).

Підставою для отримання тої чи іншої реабілітаційної послуги є Індивідуальна програма реабілітації (далі ІПР) особи з інвалідністю. При направлені особи на реабілітацію звертається увага на те, чи вказані дані види реабілітації у ІПР особи з інвалідністю.

Також, інформуємо про те, що згідно нового положення центру затвердженого у 2023 році відділення буде надавати реабілітаційні послуги воїнам ЗСУ, що отримали інвалідність внаслідок бойових дій при захисті незалежності та суверенітету України починаючи з 2014 року, а також тих хто не має інвалідності, але потребує реабілітації.

Для отримання направлення на реабілітацію військовослужбовцям, які не мають інвалідності, але потребують реабілітації, необхідно надати такі документи:

  • висновок лікарсько-консультативної комісії державного або комунального закладу охорони здоров'я; лікувально-профілактичних закладів чи рішень військово-лікарських комісій незалежно від встановлення їм інвалідності з рекомендаціями стосовно надання послуг;
  • паспорт громадянина України, для іноземців та без громадянства – довідки про звернення за захистом в Україні/посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту/посвідчення біженця/паспортного документа іноземця та посвідки на тимчасове проживання або посвідки на постійне проживання;
  • документ із зазначенням даних щодо регістраційного номера облікової картки платника (ідентифікаційний код);
  • виписка з медичної карти амбулаторного(стаціонарного ) хворого за формулою, затвердженою МОЗ.

Направлення на реабілітацію у відділення здійснює управління соціального захисту населення Берегівської районної військової адміністрації (м. Берегове, вул. Мукачівська, 6) при отримані повного пакету документів та згідно рознарядки на соціально-медичну реабілітації.

Курс реабілітації 21 день.

На курс реабілітації у Виноградівське відділення приймаються особи, які здатні самообслуговуватися та не потребують супроводу.

За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном +08 050 0647 644.

Управління соціального захисту населення Берегівської РВА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь