Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Ужгороді стартував Ярмарок вакансій

Дата: 14.09.2023 12:37
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

Масштабний захід з підтримки зайнятості й розвитку підприємництва в Закарпатській області розпочався на наб. Незалежності в Ужгороді. Очільник Закарпатської ОВА Віктор Микита привітав учасників Ярмарку вакансій-2023 – шукачів роботи та працедавців з усього регіону.

«Зараз Закарпаття – один з лідерів у країні за релокацією бізнесу, зростанням ВВП і приросту надходжень до всіх бюджетів завдяки збільшенню виробничої, експортної складової та ПДФО шляхом створення нових робочих місць.

Ми працюємо, щоб зміцнювати Україну й забезпечувати наші ЗСУ необхідним ресурсом для оборони держави від окупанта», – зазначив Віктор Микита.

Водночас, за його словами, закарпатським підприємствам критично не вистачає кваліфікованих працівників, тож у регіоні посилюють роботу з інформування населення щодо актуальних вакансій, рівня заробітних плат, умов праці тощо.

У відкритті заходу також узяли участь Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, польова радниця Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців Віра Шелест та виконавча директорка ГО «Неємія» Тетяна Мачабелі.

Цього року в Ярмарку вакансій беруть участь близько 50 підприємств, які спеціалізуються в різних галузях. Вони готові запропонувати закарпатцям і вимушеним переселенцям майже 900 вакансій. Кожен роботодавець сьогодні працює на окремій локації, де презентує свою компанію та актуальні пропозиції щодо працевлаштування.

Усі охочі зможуть ознайомитися з вакансіями, отримати консультацію з питань зайнятості, одержання ваучера на навчання чи мікрогрантів на започаткування та розвиток бізнесу, а також юридичну й іншу підтримку. На них чекають і цікаві майстер-класи від учнів закладів профтехосвіти області, а на дітей – розважальна програма.

Під час заходу роботодавці зможуть дізнатися про особливості бронювання працівників та отримання компенсації за працевлаштування ВПО й інших категорій населення від фахівців Закарпатського обласного центру зайнятості.

А про те, яким має бути ідеальне резюме, і що писати в ньому, якщо нічого писати, розкаже директорка Центру кар’єри ДВНЗ «УжНУ» Тетяна Бутурлакіна на тренінгу «Шлях від ефективного резюме до запрошення на співбесіду» (місце проведення – зала вченої ради ректорату Ужгородського національного університету, пл. Народна, 3).

Організували захід Закарпатська ОВА, Обласна служба зайнятості, Ужгородська міська рада, Ужгородський національний університет, Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОВА за фінансової підтримки ГО «Неємія», міжнародних організацій Dorcas, People in Need Slovak Republic, МОМ та Управління Верховного комісара ООН у справах біженців 

Програма заходу  https://is.gd/4RXLUI.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь