Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Такі герої живуть серед нас! Зустріч Віталія Матія з нашим воїном, звільненим з російського полону Іваном Стройчаком

Дата: 30.09.2023 13:29
Кількість переглядів: 174

З нагоди відзначення свята Дня захисників і захисниць України, очільника Брегівської районної військової адміністрації Віталія Матія провів зустріч та поспілкувався у форматі невеликого діалогу з нашим земляком, мужнім воїном - Іваном Стройчаком, уродженцем села Нижні Ремети.

Перші дні війни зустрів у Маріуполі, гідно боронячи нашу землю молодий офіцер потрапив у російський полон, де провів багато місяців.

У рамках обміну полоненими, 31 грудня 2022 року, Іван був одним із звільнених 22-х бійців полку Нацгвардії України "Азов".

Після повернення на Батьківщину, продовжує службу в лавах Національної гвардії України, передаючи свій бойовий досвід майбутнім воїнам.

За сумлінне виконання службових обов’язків, особистий внесок у захист територіальної цілісності, незалежності та недоторканності України та з нагоди відзначення державного свята – Дня захисників і захисниць України Віталій Матій привітав нашого офіцера та нагородив грамотою районної військової адміністрації та районної ради, також вручив «Подарунковий сертифікат» на відвідування термальних вод Косино.

Такі герої живуть серед нас! Вони залишаються бути вірними Україні, та продовжують робити все для перемоги, щоб українська нація з великою історією мала велике майбутнє!

Слава Україні! 

Слава нашим захисникам! 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь