Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Заключна конференція впровадження проєкту «Зміцнення транскордонної безпеки спільними заходами, спрямованими на запобігання паводків та затоплення внутрішніми водами у межиріччі річок Тиса і Тур (SAFETISZA)»

Дата: 05.10.2023 15:57
Кількість переглядів: 122

5 жовтня, у Виноградові відбулася заключна конференція впровадження проєкту «Зміцнення транскордонної безпеки спільними заходами, спрямованими на запобігання паводків та затоплення внутрішніми водами у межиріччі річок Тиса і Тур (SAFETISZA)».

Зустріч відбулася за участю всіх партнерів Грантового договору: представників Спільного технічного секретаріату Програми, Міністерства закордонних справ і торгівлі Угорщини, Закарпатської ОВА, обласної рада, Берегівської РВА, Держводагенства України та представників органів місцевого самоврядування.

На зустрічі було представлено результати декількох років співпраці та впровадження великого інфраструктурного проєкту, зокрема, всі етапи будівництва дамби та протипаводкового центру, реконструкція стратегічних водогосподарських інфраструктурних споруд, що становлять взаємний інтерес як для України, так і Угорщини.

Після завершення сесійної частини, учасники конференції здійснили виїзд у село Тисобикень, до одної з найважливіших частин даного проєкту – будівлі центру з протипаводкового захисту, яка слугуватиме координаційним центром при організації пропуску паводків на даній території річкового басейну, а також для посилення технічного обслуговування організацій водного господарства.

Згодом, продовжили виїзд до місця реконструйованої лівобережної дамби р. Тиса та берегоукріплення на ділянці Теково-Гетиня.

За дорученням очільника району Віталія Матія, у завершальному заході взяли участь перша заступниця голови Берегівської РВА Єва Данич, начальник відділу фінансового та ресурсного забезпечення Оксана Мірявець та начальник фінансового управління Берегівської РВА Олена Ваш.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь