Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В підрозділі поліції Берегівщини запрацювала автоматизована система відеофіксації «Custody Records»

Дата: 20.10.2023 09:15
Кількість переглядів: 158

На Закарпатті активно набуває розвитку проєкт Національної поліції України «Custody Records». Спеціальні приміщення, оснащені цілодобовою системою обліку та фіксації дій щодо затриманих осіб, вже успішно функціонують у Тячеві, Іршаві, Хусті та Ужгороді.

19 жовтня автоматизована система відеофіксації «Custody Records» запрацювала в Берегівському районному відділі поліції.

Відкриття відбулося за участі очільника Берегівської РВА Віталія Матія, заступника голови Закарпатської ОВА Василя Іванчо, начальника ГУНП в Закарпатській області — генерала поліції третього рангу Ярослава Колесника, представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Закарпатській області Андрій Крючков та представники місцевих органів влади.

Учасникам заходу продемонстрували приклади роботи автоматизованої системи в підрозділах поліції Закарпатської області та розповіли про її переваги.

Custody Records“ уже продемонстрував свої переваги та ефективність у чотирьох поліцейських підрозділах Закарпаття, дозволяє здійснювати автоматизовану фіксацію дій, що відбуваються із затриманими, починаючи з моменту затримання та до переведення в слідчий ізолятор, або ж звільнення з-під варти. 

В Берегівському районному відділі поліції блаштовані спеціальні приміщення, які оснащені цілодобовою системою відеоспостереження та безперебійним моніторингом облікових відомостей про затриманих. Це гарантуватиме захист прав затриманих, а також зможе убезпечити самих поліцейських від безпідставних звинувачень.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь