Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Очільник Закарпатської ОВА взяв участь у розширеному засіданні Президії Конгрес місцевих та регіональних влад

Дата: 13.10.2023 10:19
Кількість переглядів: 66

Голова Закарпатської ОВА взяв участь у розширеному засіданні Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Главі держави під головуванням керівника Офісу Президента Андрія Єрмака.

До заходу долучилося близько трьох сотень представників влади різних гілок і рівнів, серед них – премʼєр-міністр Денис Шмигаль, голова Верховної Ради Руслан Стефанчук, очільники міністерств, представники стратегічної промисловості, Держспецзвʼязку, ДСНС, військових та силових структур, Національного банку України, енергетики. Також у засіданні Конгресу взяли участь народні депутати.

На порядку денному – важливі питання для регіонів, зокрема Сумщини та Чернігівщини. Розгляд порядку денного розпочали з безпекової ситуації. Вагому частину засідання Конгресу присвятили питанням громад обох областей.

Віктор Микита: Як голова Палати регіонів Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, постійно комунікую з очільниками ОВА й обласних рад усієї країни. Багато проблемних питань вирішуємо на міжрегіональному рівні в межах майданчика Конгресу без залучення ресурсів держави, які зараз критично важливі на фронті.

Так, у 2023 році ми забезпечили оздоровлення в країнах ЄС більш ніж 3 тисяч дітей з прифронтових регіонів, передали отримані від наших партнерів пасажирські автобуси, зокрема, до Сумської та Чернігівської областей, забезпечили реабілітацію, лікування й відновлення сотень захисників і багато іншого.

Водночас протягом цього року на Закарпатті оздоровилися близько 14,5 тис. дітей. Для них ми забезпечили літні школи, пришкільні табори, туристичні атракції тощо.

Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України продовжує ефективно працювати попри війну, вирішувати багато нагальних питань життєдіяльності громад та областей.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь