Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Берегівській РВА відбулася зустріч з благодійними організаціями інших держав

Дата: 24.10.2023 18:29
Кількість переглядів: 106

24 жовтня очільник Берегівської РВА Віталій Матій разом із першою заступницею голови РВА Євою Данич зустрілися з представниками Благодійних організацій держав України, Угорщини, Фінляндії та Канади.

Під час зустрічі обговорювалися питання розвитку співпраці в напрямку соціального захисту населення, необхідні потреби для поліпшення умов проживання в прихистках для внутрішньо переміщених осіб району, обговорення можливих гуманітарних проектів в плані відбудови шелтерів для переселенців з особливими потребами.

Розглянули важливість концентрації зусиль у сфері охорони здоров’я, аби забезпечити базову потребу пацієнтів у послугах медичної допомоги та реабілітації військовослужбовців.

Учасники зустрічі визначили питання та окреслили першочергові кроки подальшої співпраці з акцентом у яких - допомога та підтримка Україні буде найбільш актуальною.

«Ми маємо не лише долати наслідки російської агресії, а й впроваджувати нові ініціативи, консолідуючи зусилля всіх партнерів. Тож сподіваюсь, ця зустріч матиме в подальшому практичні результати. Дякуємо всім, хто підтримує та не полишає допомагати нашим людям вистояти у цій нелегкій боротьбі. Ми цінуємо кожну допомогу!», - наголосив Віталій Матій.

У заході взяли участь представники благодійних організацій:

  • «Благодійний Фонд Закарпатських Баптистів» голова Надь Чабо;
  • Благодійний Фонд Баптистів Угорщини - голова Сіладі Бейло, генеральний директор Гал Давід, проєкт менеджери Сабо Марк та Жужанна Бацко;
  • заступник секретаря Європейської Федерації Баптистів Гелле Лігт;
  • організація FIDA Фінляндія, відповідальний за гуманітарні проєкти в Україні Сакарі Коіву, керівники різних рівнів: Йоганна Ліндгрен, керуючий проєкт менеджер Мая Саарні, директор з фінансів Теро Месіаіслегто;
  • керівник проєктів з гуманітарної місії Кілаг Логнес з Канади.
  • Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь