Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Заряджені гідністю та жагою до свободи: 21 листопада – 10 річниця Революції Гідності

Дата: 21.11.2023 08:52
Кількість переглядів: 87

Фото без описуСвобода не дається задарма. Впродовж століть український народ виборював її ціною власного життя. І  21 листопада – особливий день у цій боротьбі.

Саме цього дня, у 2004-му та 2013-му, українці на увесь світ гордо та сміливо  заявили про своє прагнення Свободи – спершу поставши проти фальсифікацій на виборах президента, а потім – проти незаконного рішення припинити євроінтеграцію України.

10 років тому у самому серці столиці розпочалися події, які докорінно змінили майбутнє нашої держави і кожного з нас.

Гідність. Свобода. Відтоді ці слова набули особливого змісту, об’єднавши мільйони українців.  Ми єдналися, аби захистити свій вибір жити у вільній, незалежній, демократичній державі.

У часи важких випробувань ми продемонстрували світові свої здатність і готовність відстоювати принципи свободи та демократії. І сьогодні боротьба за незалежність України триває.

За цю боротьбу заплачено страшну ціну: своє життя віддали найкращі, серед яких є і наші земляки. До Героїв Небесної Сотні додалися імена Героїв російсько-української війни. Тож у скорботі схилімо голови, віддаючи данину пам’яті подвигу кожного борця за незалежність, цілісність і суверенітет нашої держави.

Низький уклін усім захисникам, які рішуче відстоювали і відстоюють право українського народу жити у власній, вільній та процвітаючій європейській державі.

Схиляємо голови у скорботі та віддаємо данину пам’яті подвигу кожного борця за незалежність, цілісність і суверенітет нашої держави.

І як би не було складно, ми твердо знаємо, що переможемо, бо Гідність і Свобода – зброя Перемоги, яка руйнує імперії.

Ми здолаємо окупантів. Ми збудуємо  таку державу, про яку мріяли наші діди і прадіди. І нехай сьогодні серця наповнюються гордістю за нашу державу та наших Героїв, прагненням до єдності та порозуміння, а наша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

Слава Україні!

Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь