Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася нарада щодо внесення змін до Порядку створення, утримання фонду захисних споруд цивільного захисту, виключення таких споруд із фонду та ведення його обліку

Дата: 23.11.2023 12:32
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

Сьогодні очільник Берегівської РВА Віталій Матій спільно з першою заступницею Євою Данич провели нараду із представниками районного управління ДСНС та начальником відділу з питань освіти.

Метою зустрічі було обговорення нових вимог до укриттів, зокрема в закладах освіти, які визначені у Постанові Кабінету Міністрів України №883 «Про внесення змін до Порядку створення, утримання фонду захисних споруд цивільного захисту, виключення таких споруд із фонду та ведення його обліку».

Відтак, зважаючи на зміни чинного законодавства, задля забезпечення безпечного середовища у закладах освіти, ДСНС не рекомендує облаштування найпростішого укриття на перших поверхах об’єктів цивільного і промислового призначення (за умови забезпечення огороджувальними будівельними конструкціями) для укриття учасників освітнього процесу під час сигналу «Повітряна тривога».

Враховуючи відповідні зміни, учасники наради розглянули низку питань, які стосувалися рівня безпеки та функціонування стану укриттів у Берегівському районі.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь