Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася нарада щодо мобілізації

Дата: 27.12.2023 14:32
Кількість переглядів: 308

З метою проведення невідкладних заходів з питань організації уточнення військового обліку та підготовки до проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів на території району, очільником Берегівської РВА Віталієм Матійом проведено нараду з головами територіальних громад та їх профільними заступниками з питань мобілізації. За участю керівників районного відділу поліції та РТЦК та СП.

В ході наради було поставлено конкретні завдання щодо організації та забезпечення оповіщення і прибуття громадян, які призиваються на військову службу, прибуття техніки, ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів.

Обговорили спільний алгоритм дій щодо подальшої співпраці та надали відповідні пропозиції стосовно покращення роботи в цьому напрямку. Торкнулися і проблемного питання - ухилення від служби військовозобов'язаних, а також про притягнення посадових осіб підприємств і організацій до відповідальності за порушення законодавства про мобілізацію.

Окрему увагу приділили питанню щодо проведення оповіщення військовозобов’язаних та забезпечення їх своєчасного прибуття до РТЦК та СП.

За результатами обговорення питань прийнято відповідні рішення, відповідальним працівникам дані доручення та встановлено терміни їх виконання.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь