Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Берегові готується до відкриття другий лікувальний корпус Берегівської лікарні.

Дата: 29.12.2023 12:05
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

Сьогодні очільник Берегівської РВА Віталій Матій разом з керівництвом Закрпатської ОВА відвідали хід завершальних будівельних робіт п’яти поверхового корпусу «А» стаціонару з перехідною галереєю лікувального комплексу Берегівської лікарні ім.Б.Ліннера.

Як зазначив очільник Берегівського району, відкриття цього лікувального корпусу є яскравим прикладом об’єднання зусиль представників усіх рівнів влади, адже започатковано та профінансовано державним бюджетом у межах президентської програми Володимира Зеленського «Велике будівництво» та співфінансування з обласного бюджету, не залишились осторонь і спонсори. 

З початком будівництва цього закладу відбулося багато змін, брак коштів, пандемія коронавірусу, початок повномасштабної війни і попри всі ці випробування, проєкт вдалося реалізувати на 85 %.

Виконали перепланування приміщень п'яти поверхів, що передбачало також влаштування двох ліфтів, системи гарячого водопостачання, інженерних мереж та низку інших робіт. На завершальному етапі вирішуються питання щодо закупівлі та встановлення медичного обладнання, тож в плановому режимі лікарня запрацює близько за два місяці наступного року.

У новому корпусі будуть розміщені відділення реабілітації та функціональної діагностики, рентгенодіагностики та рентгенодіагностичне відділення, дитяче відділення, палатне хірургічне відділення, реанімаційне та пологове відділення з гінекологією. 

«Спільною працею нам вдається це зробити, і те, що в найближчий час новий корпус лікарні запрацює і зможе прийняти ще більше пацієнтів, серед яких і наші військові - це і є наша віра, наш вклад в Перемогу», - наголосив Віталій Матій.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь