Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Майбутня випускниця Берегівського осередку обласного центру підготовки населення до нацспротиву вступила до складу воєнізованому підрозділі добровольчого формування територіальних громад Берегівського району «Тінь»

Дата: 16.01.2024 10:06
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

Гордість, повага та вдячність за українських жінок, які твердо приймають рішення внести вклад у нашу перемогу.

Сьогодні очільник Берегівської районної військової адміністрації Віталій Матій за участі командира добровольчого формування Берегівського району "Тінь" Юрія Дувалка,  вручив Людмилі Ратушняк посвідчення добровольця територіальної оборони.

Отримавши відповідні навички у військовій справі на курсах з підготовки населення до національного спротиву в Берегівському осередку Закарпатського центру підготовки населення до національного спротиву, Людмила прийняла рішення не зупинятися на досягнутому та довести свою ефективність і важливість державі в складі Сил територіальної оборони, а саме у воєнізованому підрозділі добровольчого формування територіальних громад Берегівського району «Тінь».

«Дякуємо за сміливість, прагнення та честь бути відданими Україні та служити інтересам її народу! Бажаю сили духу, мужності, міцного здоров’я, а головне - непохитності віри в нашу перемогу», - наголосив керманич району Віталій Матій.

Долучайтесь, навчайтесь, удосконалюйтесь у майстерності захисту вітчизни, бережіть те, що залишили вам батьки! Україна у нас одна, іншої не буде.

Вступайте до лав Національного Спротиву! 

Слава Україні!

Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь