Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада з керівниками органів управління освітою по окремим актуальним питанням забезпечення реалізації державної політики з питань освіти, фізичної культури та спорту.

Дата: 17.01.2024 11:14
Кількість переглядів: 113

Сьогодні під керівництвом першої заступниці очільника РВА Єви Данич відбулася спільна нарада керівників органів управління освітою, представників Берегівського ДСНС та районного відділу поліції, на якій розглянуто ряд окремих питань, що є актуальними для забезпечення реалізації державної політики з питань освіти, фізичної культури та спорту.

Перше питання стосувалося безпечного середовища в закладах освіти, адже на теперішній час це одне із головних пріоритетів в державі, особливо в умовах воєнного стану в Україні.

Наступним розглянули питання щодо старту районного етапу президентської програми загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», основною метою якого є популяризація спорту серед учнівської молоді, залучення максимальної кількості учнів до занять фізичною культурою, формування у них лідерських якостей, створення умов для розвитку спорту серед здобувачів освіти.

Протягом січня у школах району мають сформувати команди та зареєструватись до 1 лютого на загальнодержавному сайті проєкту http://scl.gov.ua/.

Групи змагатимуться у 5 видах спорту: черлідинг, футзал, баскетбол, спортивне орієнтування, волейбол. Спершу на шкільному рівні. Далі – територіальний, районний, обласний і всеукраїнський. Звісно, обов’язкова умова -  дотримання безпекових заходів.

Станом на сьогодні вже зареєструвалося 219 команд закладів загальної середньої освіти Берегівського району.

Тож, не зволікайте! Реєструйте команду! Готуйтеся до змагань! Станьте кращими!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь