Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Громадська рада при ОВА долучилася до розробки методичних рекомендацій для органів місцевого самоврядування щодо проведення публічних закупівель в умовах воєнного стану

Дата: 15.01.2024 11:09
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

Робоча група «Прозорість і підзвітність», котра діє при обласній військовій адміністрації, готує методичні рекомендації для органів місцевого самоврядування.

У межах розробки такої пам’ятки щодо здійснення закупівель в умовах воєнного стану тривають консультації з представниками Громадської ради при Закарпатській ОВА.

Зокрема, останні під час чергового обговорення запропонували додати в посібник перелік корисних контактів і джерел з урахуванням усіх новацій, які можуть стати в пригоді відповідальним особам під час оголошення та проведення тендерів.

Також серед пропозицій – включити окремий розділ щодо забезпечення громадського контролю у сфері публічних закупівель. Це дозволить забезпечити більш ефективну реалізацію органами місцевого самоврядування політики відкритості й доступності інформації, яка підлягає оприлюдненню.

Насамкінець представники робочої групи запевнили, що врахують ці й інші пропозиції та зауваження Громадської ради при Закарпатській ОВА, під час доопрацювання методичних рекомендацій.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь