Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нове комп’ютерне обладнання від представництва UNICEF в Україні отримали учні одного із закладу освіти Берегівського району

Дата: 02.02.2024 16:15
Кількість переглядів: 159

Фото без опису

На сучасному етапі розвитку суспільства традиційна система навчання в освіті потребує постійного вдосконалення. Тож неможливо собі уявити світ без інформаційних технологій та ресурсів. Одним із пріоритетних завдань державної адміністрації є повноцінна освіта національних меншин, які проживають на території району. 

Тож, сьогодні перша заступниця Єва Данич та начальник відділу з питань освіти Ярослава Турані відвідали Берегуйфалівську гімназію-філію Великоберезького ЗЗСО, де за ініціативи очільника Берегівської РВА Віталія Матія та сприяння Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОВА, представництво дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні зробили для освітнього закладу подарунок у вигляді ноутбуків Lenovo.

15 одиниць гаджетів для нового комп’ютерного класу шкільного закладу, де навчаються і діти ромської народності, дозволить розширити та оновити зміст, форми і методи викладання предметів, допоможе учням не тільки у виборі майбутньої професії, а й дозволить наситити дитину великою кількістю готових, суворо відібраних, відповідним чином організованих знань, розвити вміння самостійно здобувати нові знання, підвищить кваліфікаційний рівень педагогічного колективу, сприятиме дистанційному навчанню і спростить систему співпраці між учнями, вчителями та батьками.

«Це дуже важлива освітня підтримка, адже попри складну ситуацію в державі наші діти зможуть здобувати якісну освіту, виконувати практичні завдання та вчитися комп’ютерної грамотності. Гаджети для них — це і про доступ до освіти, і про спілкування з однолітками, і про можливість отримувати підтримку від вчителів»,- зазначила Єва Данич.

Дякуємо нашим міжнародним партнерам за підтримку та допомогу у забезпеченні якісної та доступної освіти!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь