Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Очільник Берегівської РВА Віталій Матій вручив нагороду Олегу Уварову - почесний нагрудний знак «За сприяння війську» та прапор за підписом колишнього Головнокомандувача Збройних сил України генерала Валерія Залужного

Дата: 13.02.2024 12:58
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

Днями очільник Берегівської РВА Віталій Матій разом з головою районної ради Карлом Резешом провів робочу зустріч із відданою своїй справі людиною, чия діяльність приносить користь і разом з тим помічена з боку держави – керівником Закарпатських оздоровчих закладів Олегом Уваровим, який з початку повномасштабного вторгнення, робить все для збереження та відновлення найціннішого – людського здоров’я.

Заснувавши низку оздоровниць, Олег Анатолійович не залишався осторонь людських соціальних проблем, на підставі клопотань органів державної влади,  органів місцевого самоврядування, окремих юридичних та фізичних осіб, а також з власної ініціативи здійснював виділення на безоплатній основі путівок для малозабезпечених верств населення, курсівок для проходження оздоровлення важкохворих громадян, оздоровлення учасників АТО, приймання на тимчасове перебування громадян із зони проведення ООС та внутрішньо переміщених осіб, оздоровлення учасників аварії на ЧАЕС, спортсменів з інвалідністю та надання іншої благодійної допомоги.

Варто зазначити, що з початку повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України, одним з пріоритетних його завдань стало оздоровлення військовослужбовців, членів їх родин, сім’ї  загиблих.

Крім того, санаторії пана Уварова уклали Меморандуми про співпрацю з питання безоплатного оздоровлення наших військовослужбовців з командуванням  Сил спецоперацій Збройних Сил України, також беруть участь у реалізації «Державної програми медичної реабілітації осіб, які брали безпосередню участь у бойових діях щодо забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України на 2023 – 2025 роки».

Керуючись нагодою, керманич району  спільно з Карлом Резешом нагородили Олега Анатолійовича почесним нагрудним знаком «За сприяння війську» та прапор за підписом колишнього Головнокомандувача Збройних сил України генерала Валерія Залужного.

Віталій Матій: Щиро дякую за ваше чуйне серце та небайдужість. Бажаю міцного здоров'я, наснаги, оптимізму та віри у важливість вашої справи! Нехай добро завжди повертається сторицею.

Також подякував усім, хто не зупиняється на досягнутому, а продовжує донатити та допомагати нашим захисникам та захисницям, протягувати руку допомоги усім, хто цього потребує. За небайдужість, самовідданість та безкорисливість. Ваша щоденна праця та самовіддача заслуговують на найбільшу повагу! Адже саме в єдності кожного українця - сила і незламність української нації.

Працюємо разом задля перемоги!!!

Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь