Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Візит очільників районної та обласної адміністрацій до Виноградівської територіальної громади

Дата: 14.02.2024 19:19
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

Сьогодні в межах робочої поїздки керманич Берегівської РВА Віталій Матій разом з очільником Закарпатської ОВА Віктором Микитою здійснили візит до Виноградівської територіальної громади.

У Виноградівській міській раді провели нараду з місцевою владою, депутатським корпусом, керівним складом силових та правоохоронних органі, ДСНС. Обговорили проблемні питання щодо ліквідації наслідків паводка, домовилися про системну комунікацію та подальшу співпрацю для вирішення різнобічних питань. Особливу увагу приділили питанню ремонту доріг.

Згодом побували на німецько-українському підприємстві «Сандерс-Виноградів», яке спеціалізується на виготовленні експортної продукції для створення домашнього комфорту, а саме постільної білизни, подушок та іншого асортименту. На підприємстві працює майже 300 висококваліфікованих робітників, котрі отримують гідну заробітну платню. Водночас підприємство сплачує більш ніж 10 млн грн податків до місцевого бюджету, що є надважливим для функціонування громад в умовах війни.

Керівництво району та області ознайомилися з роботою підприємства на всіх локаціях, поспілкувалися з керівництвом, дізналися про нюанси виробництва та про те, як власники справляються з викликами воєнного часу.

Насамкінець відвідали ще одне виробниче підприємство «Ортекс», яке піклується про здоров’я дітей і дорослих, виготовляючи товар медичного призначення, зокрема протезно-ортопедичні вироби та взуття. Поспілкувалися з керівництвом, ознайомилися з роботою та продукцією підприємства.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь