Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Віталій Матій оголосив подяку за участь у проходженні базового курсу з підготовки громадян України до національного спротиву

Дата: 15.02.2024 14:21
Кількість переглядів: 91

Фото без опису

Сьогодні начальник Берегівської РВА Віталій Матій особисто привітав нацспротивців із успішним завершенням навчання другого курсу в Берегівському осередку Закарпатського обласного центру підготовки населення до національного спротиву.

Керманич району подякував нашим вмотивованим мешканцям району за самовідданість, мотивацію та стійкість. Побажав подальших життєвих успіхів та такої бажаної для усіх нас Перемоги.

Поряд з тим, кожному оголосив подяку за участь у проходженні базового курсу з підготовки громадян України до національного спротиву, прояв сили духу на тренуваннях, набуття умінь та практичних навичок з військової підготовки для підвищення рівня обороноздатності та вручив подарунок - керимат.

Також, за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у захист територіальної цілісності, незалежності та недоторканності України оголосив подяку інструкторам курсу.

Насамкінець головний інструктор курсу з нацспротиву Андрій Чернявський подякував Віталію Матію за сприяння такою важливої та актуальною в наш час справ та вручив керманичу району шеврон Закарпатський обласний центр підготовки населення до національного спротиву.

Продовжуємо навчати захищати себе, свою родину, свою країну!

Разом ми – міцніші, в єдності ми – непереможні!

Слава Україні!

 

Нагадуємо! Триває набір учасників на третій курс навчання у Центрі підготовки населення до національного спротиву – приєднуйтеся, ставайте частиною великої родини!

Заявки подавати можна до 18 лютого за посиланням.  Деталі за номером +380959130589.

Якщо у Вас виникли проблеми під час реєстрації, за контактним номером +380977170419 або ж офлайн щопʼятниці після 18:00 в наш осередок м.Берегово, вул. Мукачівська, 6 (Берегівська РВА) тел. +380977170419

Доєднуйтесь! Війна триває, нажаль. Будьте готовим, хоч мінімально захистити себе та своїх рідних!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь