Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Кам’янський денний центр соціально-психологічної допомоги постраждалим від насильства

Дата: 29.02.2024 13:38
Кількість переглядів: 72


Фото без опису

У Кам'янській громаді на Берегівщині функціонує денний центр допомоги постраждалим від домашнього та гендерно зумовленого насильства.

Осередок запрацював у липні 2022 року. За кошти державної субвенції тут провели ремонтні роботи й створили комфортні умови та безперешкодний доступ до необхідної допомоги.

Люди, які піддавалися насильству, можуть отримати в денному центрі комплексну соціально-психологічну, первинну правову підтримку та консультації фахівців.

Також в осередку є чоловіча та жіноча кімнати, а також «кризова кімната» для матері й дитини. В останній постраждалі цілодобово можуть перебувати протягом 10 діб (в окремих випадках – до 20 діб). Загалом кваліфіковану підтримку в денному центрі готові надавати одночасно 6 особам.

Упродовж 2023 року необхідну допомогу тут надали 72 людям, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі: 56 звернень надійшло від жінок, 34 – від чоловіків. Серед тих, хто отримав підтримку минулого року, були й вимушені переселенці.

Нагадаємо, що денний центр працює за адресою: с. Камʼянське, вул. Центральна, 71. Також за допомогою можна звернутися за номером +38 (098) 990 32 85.

Докладніше про функціонування цього осередку та плани громади щодо розвитку напрямку надання соціально-психологічної допомоги постраждалим від насильства дивіться у відео.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь