Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У штаб-квартирі НАТО відбулась церемонія вшанування, приурочена до двох років з початку повномасштабного російського вторгнення в Україну

Дата: 23.02.2024 10:29
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

«Два роки тому росія розпочала повномасштабну, неспровоковану, жорстоку збройну агресію проти Української держави. Її мета - знищення України та українців, як нації.

У разі перемоги російська федерація нав'яже власне бачення історії. Вона поверне нас в епоху розподілу світу на сфери впливу, імперій та стирання ідентичності цілих народів.

Разом ми маємо зробити все можливе, щоб це не відбулось. Перемога України відповідає стратегічним інтересам країн, які вірять у порядок, заснований на праві, які розуміють, що якою б не була ціна допомоги Україні, це дешевше, ніж відновлювати світовий порядок, якщо Україна не переможе», - зазначила Глава Місії України при НАТО Наталія Галібаренко, звертаючись до присутніх.

Перед постійними представниками держав-членів Альянсу, представниками Міжнародного секретаріату, Військового штабу НАТО та партнерами також виступив Заступник Генерального секретаря НАТО Мірча Джоана.

Присутні вшанували пам’ять загиблих захисників України хвилиною мовчання.

Під час церемонії у штаб-квартирі Альянсу пролунав гімн України. Постійні представники держав-членів НАТО також символічно висловили підтримку Україні, додавши до інсталяції у формі карти України соняшники -  квіти, які вже стали символом українського спротиву.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь