Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Віталій Матій: У Виноградівській районній лікарні ввели в експлуатацію нове медичне обладнання - МРТ.

Дата: 19.03.2024 10:59
Кількість переглядів: 74

Фото без опису

Сьогодні начальник Берегівської РВА Віталій Матій спільно з головою Закарпатської ОВА Віктором Микитою, народним депутатом Владіславом Поляком, Виноградівським міським головою Степаном Бочкаєм, депутатами Закарпаськоі обласної ради та громадою міста провів зустріч з колективом Виноградівської районної лікарні, оглянули введене в експлуатацію нове медичне обладнання у кластерному закладі охорони здоров’я міста Виноградів. 

Мова про Магнітно-резонансний томограф в комплекті із системою охолодження, кондиціювання та вентиляції приміщень, кліткою Фарадея з внутрішнім оздобленням, придбаний у 2023 році за кошти Європейського Союзу та обласного бюджету в межах програми транскордонного співробітництва ЄІСП «Угорщина – Словаччина – Румунія – Україна 2014–2020».

Апарат розмістили на оновленому поверсі лікарні, де облаштовано новими меблями та додатковим обладнанням для зручності відвідувачів і роботи персоналу. Медпрацівники пройшли спеціальну підготовку від виробника та готові до обстеження пацієнтів.

Віталій Матій: Реформа галузі охорони здоров'я та надання якісних медичних послуг - у пріоритеті. Дякуючи допомозі міжнародних партнерів і коштів державного бюджету продовжується забезпечення закладів охорони здоров'я критично важливим обладнанням, яке дозволить ургентним пацієнтам отримувати різні види якісної й безоплатної діагностики. Особливо це важливо у час війни, коли наші заклади надають допомогу не лише місцевому населенню, а й вимушено переміщеним та нашим захисникам. Крім того, таке сучасне обладнання дає можливість провести більш якісну діагностику всього тіла, а це гарантує кращі шанси на одужання.

Очільник Берегівської районної військової адміністрації подякував очільнику Закарпатської ОВА Віктору Микиті, народному депутату України Владіславу Поляку та представникам депутатського корпусу всіх рівнів за ініціативу й реалізацію проєкту.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь