Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Берегівській РВА відбулося штабне навчання.

Дата: 19.03.2024 13:07
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

Сьогодні під керівництвом заступника начальника Берегівської районної військової адміністрації Іштвана Локіти відбулося штабне навчання з органами управління та силами цивільного захисту ланки територіальної підсистеми ЄДСЦЗ, яке стосувалось питань організації дій відповідних підрозділів району під час ліквідації надзвичайних ситуацій природного характеру, пов'язаних з весняними повенями та дощовими паводками в районі.

В ході навчання відпрацьовувались наступні завдання:

  • вдосконалення злагодженості та оперативності рівня готовності та взаємодії органів управління та  сил цивільного захисту до реагування у разі виникнення надзвичайних ситуацій;
  • відпрацювання практичних дій  сил служб цивільного захисту в організації і виконанні невідкладних першочергових заходів з порятунку людей та цілодобових робіт у разі підтоплення населених пунктів.

         Участь у навчанні взяли представники органів управління та сил цивільного захисту Берегівської районної ланки єдиної державної системи цивільного захисту.

Під час робочої зустрічі відпрацьовано всі питання, чітко окреслено шляхи реалізації поставлених завдань, та розглянуто наступні кроки для їхнього виконання у разі необхідності. Також вивчили та оцінили можливість усунення проблемних питань з виконання завдань у разі ускладнення гідрометеорологічних умов та загрозі підтоплення населених пунктів у районі.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь