Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Триває робота над створенням Аналітичного порталу Закарпаття

Дата: 25.03.2024 15:10
Кількість переглядів: 51

Фото без опису


Одним із ключових аспектів є навчання працівників ОВА й органів місцевого самоврядування, відповідальних за подальше наповнення та адміністрування платформи.

Тренінг щодо використання сучасної геоінформаційної системи для них в Ужгороді провела команда Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». Учасників заходу привітав заступник голови обласної військової адміністрації Олександр Пацкан.

Передусім CDTO Закарпаття подякував партнерам за тісну співпрацю та підтримку у створенні інтелектуальної системи, котра допоможе громадам і регіону загалом здійснювати стратегічне і просторове планування, втілювати власні стратегії сталого розвитку та приймати ефективні управлінські рішення, що дуже важливо в умовах війни.

«Аналітичний портал Закарпаття дозволить забезпечити принципи прозорості та відкритості в діяльності органів влади, а також стане зручним інструментом для доступу до інформації. Щоб усе працювало правильно, дані на платформі були актуальними, важливо проводити такі навчання для фахівців, які надалі з нею працюватимуть», – зазначив Олександр Пацкан.

Тренінг передбачав теоретичний і практичний блоки. Понад 60 учасників ознайомилися з концепцією порталу, його структурою, мали змогу попрацювати в персональних кабінетах громад, з тематичними дашбордами та вебкартами. Окрему увагу присвятили управлінню даними й обміну інформацією.

Аналітичний портал Закарпаття спільно створюють обласна військова адміністрація та Проєкт USAID «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»). Невдовзі його презентують громадськості.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь