Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля стосовно планованої діяльності «Спеціальне використання лісових ресурсів у порядку проведення рубок головного користування та рубок формування і оздоровлення лісів»

Дата: 26.03.2024 13:49
Кількість переглядів: 165

Фото без опису

Департамент екологічної оцінки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України повідомляє, що 13.03.2024 відповідно до вимог Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» філією «Довжанське лісомисливське господарство» ДСГП «Ліси України» завантажено до Єдиного реєстру з оцінки впливу на довкілля оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля та звіт з оцінки впливу на довкілля стосовно планованої діяльності «Спеціальне використання лісових ресурсів у порядку проведення рубок головного користування та рубок формування і оздоровлення лісів» (реєстраційний номер справи – 6688).


Повний текст повідомлення про плановану діяльність, що підлягає оцінці впливу на довкілля.

Звіт з оцінки впливу на довкілля стосовно планованої діяльності «Спеціальне використання лісових ресурсів у порядку проведення рубок головного користування та рубок формування і оздоровлення лісів»

Усі зауваження та пропозиції громадськості щодо планованої діяльності, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля, необхідно надсилати до Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України за адресою 03035 м. Київ, вул. Митрополита В.Липківського, 35, OVD@mepr.gov.ua тел. (044) 206-31-40 Грицак Олена Анатоліївна

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь