Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Які програми для започаткування та розвитку ветеранського підприємництва діють в Україні?

Дата: 29.03.2024 11:29
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

Серед ветеранів й ветеранок наразі існує величезний запит на започаткування власного бізнесу або розширення чи розвиток вже існуючих проєктів, і для Мінветеранів цей напрямок – один з ключових пріоритетів, зазначає в.о. Міністра у справах ветеранів України Олександр Порхун.

Зокрема, Український ветеранський фонд Мінветеранів вже два роки надає фінансову підтримку ветеранському підприємництву через конкурсні програми. Наразі до участі у програмі від УВФ “Варто почати власну справу” надійшла рекордна кількість заявок – 219 проєктів. Майбутні бізнеси дуже різноманітні – від СТО до створення артпросторів.

Також діє програма мікрофінансування від Українського ветеранського фонду Мінветеранів: відшкодування 20 тис. грн на купівлю товарів та обладнання для ведення власної справи.

Крім того, наразі доступні низка програм та грантів від Уряду та дотичних міністерств і відомств, якими можуть скористатися ветерани, ветеранки та члених їхніх сімей:

Більше інформації щодо актуальних програм фінансової підтримки – у інфо-гайдіФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь