Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Берегівському районі відбулися змаганнях дружин юних рятувальників-пожежних

Дата: 26.04.2024 18:59
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

Сьогодні юнаки та дівчата закладів освіти району виборювали звання найкращих у змаганнях дружин юних рятувальників-пожежних.

Не тільки драйвово, а ще й корисно та повчально. Саме так юні прихильники руху пожежних-рятувальників Берегівщини провели день, змагаючись у вправності, витривалості та ерудованості. Хлопці та дівчата із 8 команд району змагалися за звання найкращих, і це було захопливо.

Для учасників підготували 4 етапи: в’язання мотузки за конструкцію, вдягання бойового одягу та спорядження, вікторину на протипожежну тематику та естафету. Остання включала біг, ліквідацію загорання за допомогою вогнегасника та евакуацію потерпілого на спеціальних ношах.

На шляху до перемоги кожна команда показала неймовірну силу духу та згуртованість. Але фортуна була на боці юних рятувальників Чепівського закладу загальної середньої освіти, які й здобули першість. Другими стали діти з Берегівського ліцею ім.Т.Шевченка, а третє місце посіли представники Вербовецької загальноосвітньої школи.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь