Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Стартує весняна кампанія з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин

Дата: 22.08.2024 12:22
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

Головне управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області інформує, на виконання Плану протиепізоотичних заходів з профілактики основних інфекційних і паразитарних хвороб тварин в Україні на 2024 рік, погодженого рішенням Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Кабінеті Міністрів України, позачергового засідання ДНПК при Закарпатській обласній військовій адміністрації, у вересні місяці поточного року на території області планується проведення осінньої кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин з урахуванням Закону України від 24.02.2022 № 2102-ІХ Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні».

Розповсюдження приманок вакцини від сказу для пероральної вакцинації м’ясоїдних тварин, у вигляді брикетів коричневого кольору, розміром 3х3х2 см, вагою 30 грамів, буде проводитись на мисливських угіддях Берегівського району із залученням ветеринарних спеціалістів та мисливців.

Цей препарат має різкий запах рибної муки, він повністю безпечний при поїданні домашніми тваринами і не становить жодної небезпеки для довкілля. Тих, хто знайшов його, просимо не піднімати чи загортати ґрунтом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь